Bam! Daar gaan we weer. Nog twee dagen en dan word ik weer volgespoten met gif. Over een week en twee dagen zit het ergste deel erop voor 2012. Operaties, amputaties, allemaal woorden voor 2013.  Als de wereld niet eerder vergaat tenminste.

Nog ruim een week en dan kan ik weer iets van een ritme op gaan bouwen. Na drie weken rust beginnen we met de 12 wekelijkse kuren. Deze zijn minder zwaar en hebben minder nare bijwerkingen (als het goed is). Wordt het leuk? Nee, dat geloof ik niet. Maar het wordt wel iets minder vervelend. Een fijn vooruitzicht.

Je zou denken dat de dagen voorbij kruipen als je niet werkt. Nu is dat ook zo in de weken dat ik ziek ben, maar in de betere en in de goede weken moet er nog best veel geregeld worden. Ook bereid ik me wel echt voor op de chemokuren, dat is ook nog best een dagtaak.  Daarnaast eist de chemo langzamerhand ook wel wat energie waardoor ik vanzelf rustig aan doe.  Om wel wat conditie te behouden wandelen we veel en sport ik bij de fysio. Kortom de tijd vliegt voorbij.

Het is dan ook alweer bijna drie maanden geleden dat ik het vonnis kreeg. Binnen drie weken had ik twee operaties achter de rug, botscans, longfotos, hartfilmpjes en had ik ook mijn eerste chemo al achter de kiezen. Bam. Dat is nog eens aanpakken. Van de ene kant lijkt het gisteren, van de andere kant kan ik me nauwelijks een leven voor de kanker herinneren. Dit is hoe het is, ik weet niet meer beter. Net zoals jullie me waarschijnlijk standaard zien als Lot, de kankerpatient ipv gewoon Lotte. De meest bizarre situatie wordt langzamerhand ‘normaal’. Gek he? Hoe makkelijk je je aanpast aan een situatie…

 

 

9 thoughts on “Getting ready again..”

 1. Nee hoor een ding zie je verkeerd, je bent gewoon de oude liselotte die toevallig kankerbheeft en niet anders. Getuige lotte 😉 dat dan weer wel.
  Sterkte meid, keep the faith.
  Dikke kus
  Marc

  1. Hey Priz,

   Pff.. ik dacht vanochtend dat ik weer de oude was, maar nadat ik me uitgerekt had was het alweer tijd voor een dutje. Ik ben wel aan het opknappen, voornamelijk mijn hoofd trekt wel weer bij qua energie, maar mijn lichaam wil nog ff niet. Paar daagjes nog! Hoe is het met jou? x

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *