Lottiej's Blog

About Life..

What’s next?

on 25 mei 2016

nowwhatlayers

 

De laatste tijd vraag ik me af wat ik met het blog moet doen.  Er zijn nog altijd mensen die steun vinden in mijn ervaringen, maar als ik nieuwe berichten post, verdwijnen die ervaringen steeds verder naar de achtergrond. Net als in het echte leven. En worden ze dus moeilijker om te vinden voor de mensen die steun nodig hebben.

Post ik niets, dan lijkt het alsof het blog is doodgebloed. Dat is het niet.  Het blog is niet vergeten, de ziekte is niet vergeten. Het leven gaat alleen wel gewoon door en er komen nieuwe uitdagingen en kansen op mijn pad, waar ik ook weer een heel blog over vol kan schrijven.

Wat wil jij als lezer?


One Response to “What’s next?”

  1. Marike zegt:

    Gewoon je blog laten staan. Ik blog zelf ook steeds minder, maar nog steeds vinden mensen mijn blog. Ik heb in mijn ziekteproces je blog vaak gelezen. Het was een van de enige blogs van een jonge vrouw met borstkanker. Weet zeker dat je nog steeds gevonden en gelezen wordt! En af en toe een berichtje over borstkanker, of gewoon over hoe het met jou gaat, is natuurlijk leuk en kan ook hoop bieden aan lotgenoten die nog middenin de behandelingen zitten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Spring naar de toolbar