Who is she? 

Een geboren (1983) en getogen boerinneke uit de Achterhoek, die na haar middelbare school is vertrokken naar Utrecht om daar Taal- en Cultuurstudies te studeren aan de Universiteit Utrecht. Een master Communicatiewetenschap volgde aan de Universiteit van Amsterdam, waarna het tijd werd voor een uitdaging in het buitenland. Een jaartje Sydney om een Master International Relationships te studeren aan de University of New South Wales volgde.

Na een korte tussenstop in Nederland besloot deze dame vervolgens haar geluk in Dublin te beproeven als Online Media Associate bij Google.  Twee jaar later begon ze haar familie toch wel te missen en nam ze de uitdaging aan om  6 maanden als Vendor Operations Lead een outsourcingproject in Tilburg te begeleiden. Dit half jaar bleek al snel naar meer te smaken en Google Ierland werd verruild voor Google Nederland.

Niet lang na die verandering werd er bij haar vader prostaatkanker geconstateerd (nu genezen) en in dezelfde week werd er bij haar, notabene op haar 29ste verjaardag, borstkanker gevonden. Haar wereldje werd op z’n kop gezet. Alle balletjes sprongen in het rond, behalve haar nieuwe liefde Maarten. De ziekte was het startsein voor een jaar vol chaos, maar ook voor een nieuwe romance met een liefde met wie ze nu samenwoont.

Borstkanker komt niet voor in de familie en er is geen erfelijke aanleg aangetoond. Wel heeft haar broer vier jaar geleden ook al een strijd moeten leveren tegen een hersenvliestumor. Met succes!  Twee jonge mensen in 1 gezin die gepakt worden door stupid dumb cancer is voorlopig wel genoeg lijkt ons.

What makes her happy?
Haar familie (2 lieve ouders, 3 stoere broers, 3 schoonzusjes en 8 nichtjes en  3 neefjes), vriend Maarten, katten Charlie & James, vriendinnen, lekker eten en drinken, mooie fotos,  schone lakens, zachte handdoeken, uitgaan, honden, Google producten, schrijven, online marketing, paardrijden en nog veel meer…

What defines her?
Positiviteit, enthousiasme, passsie voor dieren, delen (maar van mijn wijn en eten blijf je af!), moestuintjes en openheid

6 thoughts on “Over mij”

 1. Hoi Liselotte,
  Wat een rot ervaring daar bij de KostenKoper zeg! Maar erg knap dat je er zo mee om weet te gaan!

  Ik ben student Journalistiek en maak met de klas een TV programma: SVJ TV. En ik ben (door het uitvallen van iemand anders) nog dringend op zoek naar een studiogast voor morgen, dinsdag 12 Maart om 13.00 ’s middags.

  Het lijkt mij erg leuk en interessant als je morgen zou willen vertellen over je verhaal en je verdere ervaringen!
  Als je interesse hebt dan kun je mij bereiken op kasvanvliet@live.nl of 0629300283.

  Met vriendelijke groet,

  Kas van Vliet
  Hogeschool voor Journalistiek Utrecht
  06 293 00 283

 2. Heel toevallig via een krantenbericht kom ik op jouw site terecht. Na het lezen van jouw laatste blog, voel ik voor je en alles wat je mee moet maken – chemo, radiatie – vreselijk. Als moeder van een zoon die aan kanker is gestorven en al jaren op internet alles over kanker probeer te volgen wilde ik vragen of je openstaat voor andere therapieën dan alleen de conventionele. Ik kan je namelijk verschillende links sturen die misschien interessant zijn. Intussen kijk s.v.p. naar http://www.fhcrc.org/en/news/center-news/2012/08/peter-nelson-lab-chemotherapy-resistance-mechanism.html en lees het boek van Ralph W. Moss, Ph.D “Questioning Chemotherapy”.
  Vriendelijke groet,
  Marga.

 3. He Lot,

  Ik was een beetje aan het internetten en las
  e.e.a.! Heftig en mooi klote om het maar zo te zeggen!
  Hopelijk win je de strijd!

  Groetjes,
  Koen Jansen

 4. Beste Liselotte,

  Laten wij onszelf eerst even voorstellen. Wij zijn Dian en Maaike, leerlingen aan het Baken Trinitas Gymnasium in Almere. Op dit moment zitten wij in ons examenjaar en zijn wij bezig met het schrijven van ons profielwerkstuk. Een onderdeel van ons profielwerkstuk is een onderzoek naar de opvattingen van patiënten over de relatie tussen voeding en kanker.

  We hebben al een aantal ingevulde enquêtes kunnen krijgen, maar het blijkt echt heel lastig te zijn om geschikte mensen in het echt te vinden. Omdat we toch een betrouwbaar onderzoek willen hebben in ons profielwerkstuk, hebben we besloten om ook via internet mensen te benaderen. Zo zouden we aan u willen vragen om onze enquête in te vullen. We hebben er uiteraard begrip voor als u dit niet ziet zitten, maar we willen wel zeggen dat u ons hier enorm mee zou helpen. Het invullen duurt niet lang, we schatten zo’n tien minuten. Onderaan vindt u de link naar onze enquête.

  Alvast bedankt voor uw hulp,

  Dian Karssen en Maaike van Schagen

  http://www.survio.com/survey/d/A7L6O5X4W6Y2U3Y4L

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *