5 thoughts on “Photos”

 1. Lieve liselotte,
  Bedankt voor je originele kaart.
  Heb je de DD al ontvangen,misschien vind je er niets aan,
  geef hem dan maar door aan je nichtjes en neefje.
  Liefs Jan en Jos Rombouts

 2. Hallo Liselotte, ik had je vanaf het begin
  gevolgd. Ik was ook in 2012 ziek geworden.
  2012/2013 had ik ook de behandelingen onder
  gaan. Je blog heeft mij enorm veel geholpen!
  Daarvoor wil ik je hartelijk bedanken.
  En zelfs ik heb nu een bos met krullen, dat
  ik wilde ook altijd hebben.

  Maar meid het ga je goed!

  Groetjes Theresia

 3. После разметки площадки рекомендовано снять с нее верхний слой плодородной почвы http://www.ristroy.ru. Так, можно сбить выступы, ломающие прямизну линий, подремонтировать слабые места на фасаде, зачистив нестабильный или отслоившийся участок, наложив «заплатку» ремонтным составом или заменив подгнившую деревянную деталь.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *