Mijn eerste dag als echte huisvrouw (zwangerschapsverlof). Kersverse echtgenoot de deur uit om een half dagje te werken, zoon van 2,5 week oud ligt lekker te slapen en ik heb ein-de-lijk weer tijd en energie om te schrijven. Wie had vijf jaar geleden gedacht dat ik een blog zo zou beginnen.  Wie had druven dromen dat ik er nog zou zijn? Zo goed op zou knappen? Dat ik al mijn dromen waar zou maken en dat ik zo intens geweldig  zou kunnen genieten van het (tijdelijke) huisvrouwenleven?

Op mijn 29ste verjaardag, op 27-07-2012, kreeg ik het vonnis borstkanker. Er volgden talloze onderzoeken en behandelingen als chemokuren, immunotherapie, een besparende operatie, bestraling en hormoontherapie. Gedurende het traject schreef ik blogs over al mijn belevingen, uitdagingen en mijlpalen. Het totale verhaal noemde ik de Cancerella Story.

Na een jaar pakte ik mijn pittige baan bij Google weer op, om mijn carriere voort te zetten. Toen ik na enige tijd op zoek wilde naar een nieuwe baan kwam ik voor een aantal uitdagingen te staan. Ging ik carrière maken? Of wilde ik het rustiger aan doen en meer genieten? Wat als toekomstige werkgevers me zouden Googlen en dit blog zouden lezen? Zouden ze me dan nog aan durven nemen?  Het bleek een moeilijker proces dan ik had verwacht.

Ook prive was de kanker niet verdwenen na de behandelingen. Toekomstplannen, een kinderwens..allemaal zaken die na kanker een andere smaak kregen.  But let there be hope! Het heeft even geduurd en het is niet zonder tegenslagen verlopen, maar ik heb het beter voor elkaar dan ooit.  

Counting my blessings..

 1. Mijn vriend, die ik net leerde kennen voor ik ziek werd (we waren nog aan het daten) is inmiddels mijn echtgenoot.
 2. Mijn droom om een golden retriever pup op te voeden, is voltooid. Lieve Yara is alweer 4,5 jaar oud en leeft harmonieus samen met onze drie katten.
 3. Een kindje. Too much too ask for, dacht ik. Wat als ik ooit nog ziek word? Moeten we dat risico wel nemen? Kan het medisch gezien wel? Ok, het was niet vanzelfsprekend, maar hij is er! Onze nieuwe grootste liefde heet Finn, is gruwelijk mooi, lief, schattig, relaxed en ligt in hier naast me met zijn ontwapenende grote ogen.
 4. Een nieuwe, uitdagende baan. Ook geen rode loper, maar het is wel gelukt. De aanhouder wint.
 5. Een gezonde familie met heel veel prachtige neefjes en nichtjes…

 

En zo kan ik nog wel even doorgaan. Het was een lange weg. Een soort dropping. Geen idee waar je terecht bent gekomen en welke kant je op moet. Maar ik heb mijn “thuis” gevonden, gecreëerd.

 Lotgenootjes: Let there be hope!

 

12 thoughts on “Van Cancerella naar huisvrouw..”

 1. Wat heerlijk om te lezen! Ik heb je altijd gevolgd omdat we een heel vergelijkbaar traject hebben doorlopen. Dat je nu een kindje hebt is geweldig, en wat fijn en goed dat je dit deelt! Geeft de burger moed 😉 Heel veel geluk!!

 2. Пополение баланса Авито (Avito) за 50% | Телеграмм @a1garant

  Приветствую вас, дорогие друзья!

  Будем рады предоставить Всем вам услуги по пополнению баланса на действующие активные аккаунты Avito (а также, абсолютно новые). Если Вам надо конкретные балансы – пишите, будем решать. Потратить можно на турбо продажи, любые платные услуги Авито (Avito).

  Аккаунты не Брут. Живут долго.

  Процент пополнения в нашу сторону и стоимость готовых аккаунтов: 50% от баланса на аккаунте.
  Если нужен залив на ваш аккаунт, в этом случае требуются логин и пароль Вашего акка для доступа к форме оплаты, пополнения баланса.
  Для постоянных клиентов гибкая система бонусов и скидок!

  Гарантия:

  И, конечно же ничто не укрепляет доверие, как – Постоплата!!! Вперед денег не просим…

  Рады сотрудничеству!

  Заливы на балансы Авито
  ________

  avito аккаунт магазина
  куплю сим карты оптом с балансом на авито 2015
  дайте аккаунт на авито
  что делать если не можешь зайти в аккаунт на авито
  что делать если на авито отправил деньги мошеннику

 3. Пополение баланса Авито (Avito) за 50% | Телеграмм @a1garant

  Здравствуйте, дорогие друзья!

  Рады предоставить Всем вам сервис по пополнению баланса на действующие активные аккаунты Avito (а также, абсолютно новые). Если Вам нужны конкретные балансы – пишите, будем решать. Потратить можно на турбо продажи, любые платные услуги Авито (Avito).

  Аккаунты не Брут. Живут долго.

  Процент пополнения в нашу сторону и стоимость готовых аккаунтов: 50% от баланса на аккаунте.
  Если необходим залив на ваш аккаунт, в этом случае требуются логин и пароль Вашего акка для доступа к форме оплаты, пополнения баланса.
  Для постоянных заказчиков гибкая система бонусов и скидок!

  Гарантия:

  И, конечно же ничто не укрепляет доверие, как – Постоплата!!! Вперед денег не просим…

  Рады сотрудничеству!

  Заливы на балансы Авито
  ________

  авито деньги сняли
  как получить аккаунт на авито
  номер подтверждён в аккаунте авито
  удалить старый аккаунт авито
  кошелёк avito в кошельке недостаточно средств

 4. Готовая песнь может начинать настоящим хитом. Многое зависит через качества исполнения, однако специалисты постоянно подскажут, где расставить акценты и на что обратить основное внимание. Быть правильном подходе песня может начинать источником заработка в будущем.
  песни на заказ

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *