Vandaag word ik voor het laatst bestraald. Nog 1x  naar de grote ‘zon’ om te stralen. Met zo’n kleine pup in huis vergeet je bijna dat je ziek bent. Sterker nog, we zijn laatst de bestraling vergeten (nog net op tijd gered) omdat we zo druk waren met onze kleine lieve Knoet.Na 10x de opmerking gehoord te hebben dat ze op een ijsbeertje lijkt hebben we haar maar de troetelnaam Knoet gegeven.Het is zo’n dotje, bolletje bol, en zo braaf. We zijn helemaal in luf. En zo trots. Ze was gisteren weer de ster van de puppycursus.

Ohja, bestralen.Wat is het toch vele male leuker om over die kleine pup te schrijven dan over kanker. Het is nu al lastig om bij de les te blijven. Dat heeft wellicht ook met mijn sterk afgenomen concentratievermogen te maken. Maar ach, het is ook zo’n dotje, die kleine.

Maargoed, de laatste keer dus vandaag. Bam. Weer een strike. Vanaf morgen hoef ik nog maar 1x per drie weken een ochtend aan een infuus te hangen. Nog maar 1x per drie weken naar het ziekenhuis, dat is een verandering! Verder krijg ik eens per drie maanden een injectie en slik ik braaf elke dag een pilletje de aankomende jaren. Maar de grootste strijd is geleverd. Vanaf nu is het alleen maar hopen dat het goed gaat. Niks meer wat we eraan kunnen doen.  Het is tijd om te herstellen, conditie op te gaan bouwen en weer een beetje mezelf te worden. Belangrijker is nog dat ik het hele verhaal ga verwerken en weer echt kan gaan genieten van het leven. Dat laatste, daar zorgt Yara wel voor. Wat is het toch een heerlijk ding.

Ook de rest van mijn herstel plan ik met babysteps. Huid laten herstellen, rust pakken, conditie opbouwen, concentratievermogen opbouwen, leren ontspannen, zelfvertrouwen opbouwen…alles op z’n tijd. Maar eerst gaan we nog 1x naar het Verbeeten instituut voor een lekker bakkie koffie van de vrijwilligers daar (wat een lieve mensen) en een paar straaltjes.

IMG_20130415_105113  Mijn zonnetje

Vertraging? IMG_20130415_110422

IMG_20130415_112506 De koffiekar!

Yara (Knoet) IMG_20130413_164501

IMG_20130413_164855Ik, nadat ik voor het eerst bij de kapper ben geweest. Eindelijk weer een beetje mens!

 

 

 

2 thoughts on “De laatste straaltjes…”

  1. Ha liselotte.Fijn dat je dit weer kunt afsluiten.Je krijgt
    alweer een mooi koppie met haar.Het begin is er!
    Geef yara maar een dikke knuffel van mij.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *