Zo! Ik heb weer een projectje om handen. Langzaam weer wat opbouwen en wat terug doen voor de maatschappij. Ken jij jonge vrouwen die hetzelfde door hebben gemaakt/doormaken als ik? Attendeer ze dan op het onderstaande, wellicht hebben ze er iets aan:

Bond-girls
Speciaal voor jonge vrouwen (tot 45 jaar) met kanker en (ex-kankerpatienten) organiseert het inloophuis elke twee maanden een activiteit. Verbonden door hun vechtlust, stoerheid en helaas ook ziekte vormen de Bond-girls een netwerk van steun voor elkaar.

Jonge vrouwen lopen door kanker vaak tegen problemen aan die lastig met leeftijdsgenoten te bespreken zijn. Bij de Bond-girls vindt je naast gezelligheid ook een luisterend oor en delen we handige tips om met ongemakken van kanker om te gaan en er ondanks je ziekte toch leuk en trendy uit te zien. Ook betrekken we met regelmaat partners en bijvoorbeeld ouders bij de activiteiten, zodat ook zij steun kunnen vinden bij elkaar.

Dit jaar hebben hebben we onder meer een tapa’s workshop gepland, een summer cocktail workshop met partners, een verwendag met moeders en een educatieve ontmoeting over voeding en kanker.

De eerste tapa’s workshop is op 13 juni 2013 vanaf 17:00.
Aanmelden kan via http://inloophuismiddenbrabant.nl/activiteiten

One thought on “Bond-girls!”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *