Bij een goed Cancerella verhaal, hoort een boze stiefmoeder. Dus die hebben we ook maar toegevoegd aan onze tijdlijn. Nouja, geen boze stiefmoeder, maar een superlieve (al zeg ik het zelf).

Met het oog op een verhuizing naar het koophuis van Maarten en z’n ex, hebben we de kat die daar woont maar vast geadopteerd. De kat kan niet worden meeverhuisd en zou misschien naar een asiel moeten. Dat laten we natuurlijk niet gebeuren, dus we hebben haar opgenomen in de roedel.We wilden het onze stressgevoelige katten niet aandoen om straks te moeten verhuizen en tegelijkertijd in het territorium van een vreemde kat terecht te komen, dus hebben we er voor gekozen om Mickey tijdelijk hierheen te halen zodat we de hele bende straks in 1x kunnen verhuizen.

We zijn superblij dat Mickey onze dierentuin komt aanvullen en zullen supergoed voor haar zorgen. Ze geniet van alle aandacht en lekkernijen en ik denk dat ze het prima naar haar zin gaat kijken.

That’s it for now..we moeten ons weer gaan orienteren bij Ikea en andere zaken. De verhuizing wordt zo’n groot project dat ik ons maar heb aangemeld voor Eigen huis en Tuin 🙂 Hopen dat ze ons eruit pikken.

 

1017019_10201375076794089_1289289098_n (1)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *