Nog geen twee jaar geleden was ik de eeuwige vrijgezel die hard werkte een droom te realiseren: in een huis wonen dat groot genoeg was om een hond te houden. Ik was ogenschijnlijk gezond en droomde van een reis naar Toscane met een geliefde, waar ik onbezorgd wijntjes kon drinken en mijn plannen om mijn dromen te realiseren uit kon werken.

Nu zit ik hier in Toscane, met mijn geliefde die me gesteund heeft door dik en dun ..en drink ik de wijntjes (die overigens vaak niet te pruimen zijn hier) waar ik nieuwsgierig naar was. Wederom ogenschijnlijk gezond; naar verwachting in ieder geval gezonder dan twee jaar geleden. En de hond? Die is er inmiddels ook. Het is een golden retriever, ze heet Yara en is nu 1,5 jaar oud. De mazzelkont logeert bij opa en oma tijdens onze vakantie, waar het haar aan niets onbreekt. Ook voor de katten hebben we uitmuntende oppas geregeld (thanks Paddy W., Koen & Ilona, Roel & Reem en Nathalie T.).

Borstkanker heeft me veel ellende, pijn en stress bezorgd, maar minstens evenveel mooie dingen. De angst, die nog overheerst, zal hopelijk uiteindelijk minder worden. Zodat ik volledig kan gaan genieten van wat ik heb: alles wat mijn hartje begeert.

Omdat mijn dromen eerder zijn gerealiseerd dan verwacht hebben we deze vakantie nieuwe dromen uitgewerkt. Gezamenlijke dromen dit keer. We willen (vooral ‘ik’ wil) uiteindelijk graag een huis met een paardje in de wei en een lange tafel waar al onze vrienden en familie met mooi weer kunnen aanschuiven voor bourgondische fesiviteiten. Wie weet in een warmer klimaat, wellicht ook gewoon in NL. Cliche? Jazeker, maar het leven draait voor veel mensen nou eenmaal om familie en eten. Waarom zouden we het ingewikkelder maken?

De spaarrekening is geopend en het target is gesteld. Ik ga volgende week weer vol energie naar mijn werk, met mijn doel scherp op mijn netvlies. Of we het ooit halen, dat zien we wel. De voorpret is minstens net zo leuk als het einddoel zelf.Genoeg om over te mijmeren deze vakantie.

Om in WK termen te spreken: Pura Vida…

IMG_20140628_160208

Liefs,
Liselotte

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *