Lottiej's Blog

About Life..

Slapend de Marathon in..

on 28 augustus 2014

Alsof je slapend vanuit een rijdend busje in een marathonwedstrijd wordt gegooid. Je droomt naar, heel naar. Misselijkmakend naar. Je wordt wakker op de grond, iedereen rent. Ze stoppen, kijken naar je en rennen verder. Je wilt niet onder de voet gelopen worden dus je krabbelt snel op en draaft mee. Bij de finish kijk je om. F*ck. Waar kwam ik nou vandaan? Hoe kom ik hier terecht? What the fuck just happened?

Keer op keer ontmoet ik lotgenootjes die het gevoel hebben te moeten rennen. Vechten om te overleven, vechten om weer mee te mogen doen, rennen om de schade in te halen. Hoe meer soortgelijke verhalen ik hoor, hoe blijer ik ben dat de Bond-girls bestaan. Ervaringen delen verlicht de druk. Echt.


2 Responses to “Slapend de Marathon in..”

 1. Mirjam zegt:

  Mooie metafoor!
  En met die Bondgirls zit het inderdaad wel snor. 🙂

 2. tapje zegt:

  Goeiemorgen,

  Ik lees dat de Bond-girls ook naar Utrecht
  komen. Kun je mij op de hoogte houden? Of
  moet ik gewoon jouw site in de gaten
  houden. Ik heb je nog gemailt over de
  hormoontherapie, heb je die mail ontvangen?

  Tapje

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Spring naar de toolbar