is een golden retriever puppy. De meesten van jullie weten het denk ik wel, maar al zeker anderhalf jaar check ik elke dag de foto’s van nieuwe nestjes in de buurt. Ik weet inmiddels wie voor elk nestje dezelfde foto’s gebruiken en heb zo mijn verdenkingen van een aantal broodfokkers. Toch geniet ik elke dag van die plaatjes van die bolletjes wol.

Op de vraag: wat wil je binnen 5 jr bereiken? was mijn antwoord de afgelopen jaren altijd : een puppy opvoeden. Om een puppy te kunnen hebben heb je een huis met een tuin nodig en om dat te financieren heb je een goede baan nodig. En dan moet je het ook nog zo regelen dat je genoeg tijd overhoudt om voor het beestje te zorgen en genoeg geld voor een eventuele dagopvang. Zo leidde  ik mijn carrieredoelstellingen af van mijn persoonlijke droom.

Een puppy is niet alleen mijn grote droom, het zou nu qua timing ook perfect zijn. M & ik zijn allebei fulltime thuis en hebben nu veel tijd om echt goed op te voeden, het biedt een uitdaging en het zou daarnaast goed zijn voor mijn herstel. Vaak per dag kleine stukjes bewegen is het beste wat ik nu kan doen. Het opvoeden biedt ook een mentale uitdaging, als je het goed wilt doen. En voldoening, omdat je ergens naartoe werkt. Hoe eerder ik er mentaal en fysiek weer bovenop ben, hoe eerder ik ook weer kan gaan werken. Het zou dus helemaal goed uitkomen en heel veel positieve energie en afleiding bieden.

Waarom koop je er geen? Omdat ik niet weet hoe het uiteindelijk met mijn fulltime werk gaat lopen. Straks kan ik geen dagopvang vinden of gaat het niet samen met mijn katten. Best stom dat ik me door mogelijke beren op de weg laat weerhouden, terwijl ik er diep in mijn hart wel van overtuigd ben dat daar ook wel weer oplossingen voor komen. Als dit mijn droom is moet ik het gewoon doen. Ik wil dit niet voor niets al heel erg lang.

Klein puntje wel.. ik zou mijn huisbazen en buren moeten zien te overtuigen (waarschijnlijk wel te doen). Al wil ik het zo graag, dat ik er best voor zou verhuizen.

Nog een puntje..wat als Maarten het nou toch niet zo leuk vindt als hij denkt? Met de katten is hij stapelgek, maar ja die zijn wel zindelijk:)

Hmm.. conclusie..  we doen het toch maar niet. Maar ik ben wel bang dat ik een uitgelezen kans laat schieten om mijn droom te verwezenlijken..

 

 

 

One thought on “Mijn grote wens..”

 1. he meid,een hond is super,wij hebben 13,5
  jaar een labrador gehad,werkten toen ook full
  time,wel onregelmatige diensten,nu een boxer
  kan ook super goed alleen zijn,en wat een
  liefde krijg je van zon beest,kat en hond gaan
  echt wel goed en al helemaal een golden/labrador
  als dit die droom is zou ik zeggen doen!!!!
  Je zou echt niet meer anders willen
  xx

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *