In het kader van Wereldkankerdag kreeg ik gisteren in het ziekenhuis zomaar een roos van de verpleegkundige..om me een hart onder de riem te steken. Hoe lief.  Ik heb de ‘doorgeefroos’ symbolisch weer doorgegeven aan Maarten die voor me zorgt en daardoor ook een beetje “kanker” heeft (godzijdank is hij kerngezond). Op de facebookpagina van Wereldkankerdag zie je veel meer fotos van mensen die verrast zijn. hartverwarmend.

Om de wereld een beetje terug te geven voor alle steun die ik de afgelopen zes maanden heb mogen ontvangen uit zoveel onverwachte hoeken, heb ik vandaag een wildvreemde marktplaatskoper een extra jurkje gegeven. Geen idee waarom, maar ik vond dat diegene een extraatje verdiend had uit totaal onverwachte hoek. Zo maken we samen de wereld een beetje fijner. Jullie die van mij en ik probeer op random momenten ook een klein beetje bij te dragen…

397459_4986628098687_698980695_n

843952_420627268018107_1572368811_o

3 thoughts on “Kanker heb je samen..4 feb werelkankerdag.nl”

 1. Wat een ontzettend mooi initiatief. Als er iemand een
  Roos verdient is het wel degene die de behandeling
  tegen kanker moet ondergaan en de naasten om hen
  heen. Liselotte en Maarten laat jullie door deze roos
  Inspireren om de strijd verder aan te gaan. Sterkte
  voor de operatie, maar geniet eerst van een weekje
  Wintersport samen met je familie.
  Liefs,
  Trudie en Albert

 2. En die onbekende persoon van marktplaats
  ben ik. 😀
  Ik was enorm verrast door dit gebaar.
  Dank je wel hiervoor.
  Ook ik heb een hele zware tijd achter de
  rug en vind dit wel een heel mooi gebaar om te
  gaan doorgeven.
  Dus de volgende die bij mij koopt staat ook
  een verrassing te wachten.

  Zet hem op, en sterkte met alles wat nog op
  je pad komt.

  groetjes
  magda

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *