Guess who’s back?! Iets later dan gehoopt, maar beter laat dan nooit!  Na een lange trage week is gisteren de eerste mijlpaal bereikt: met smaak heb ik bij het eten een glaasje Bestheim Pinot Gris genuttigd. Het startsein voor een goede week!  Na een leuke dag aan het water met mijn ouders, M en buuv Anneke  en een succesvolle pruikenpassessie (ja hoor, hij ligt klaar in de kast!) durfde ik het aan om een glaasje te proberen. Het wonderelixer toverde binnen no time  een lichte twinkeling in mijn ogen.

Het effect van dit druivensapje bleef niet onopgemerkt. Na enkele slokken riep Maarten verheugd ‘Je hebt je oude koppie terug!’ en mijn vader, die zich de voorgaande dagen uiterst beroerd voelde  en niet wilde eten (en dezelfde klachten had als ik, noem het fantoompijn) schepte zich ineens met smaak een bord vol met mijn moeders overheerlijke zelfgemaakte pasta.  Het was net een klein feestje. Een Deppie zonder wijn is als een vis zonder water.

Inmiddels ben ik weer in Tilburg, herenigd met mijn twee harige pluizenbolletjes Charlie & James.  Hoewel ik na een drukke dag als gisteren vandaag weer ff iets rustiger aan moet doen, voel ik me keigoed.  Klaar om weer op te bouwen voor battle round number 2!

Dat ik de eerste ronde goed heb doorstaan is dankzij jullie. Al die lieve reacties en kaartjes zijn echt zo bijzonder!  Ik besef me meer dan ooit hoe gelukkig ik mezelf mag prijzen met zulke lieve mensen om me heen. Dankjulliewel dat jullie me hier doorheen slepen:-)

Pappa kickt ‘m in the ass!

Vandaag wordt mijn vader geopereerd aan prostaatkanker. Hopelijk is hij na vandaag  kankervrij en zit ook hij snel weer aan een wijntje.  Het is een zware operatie met een lange herstelperiode, maar het is een fijn idee dat hij aan zijn herstel kan gaan beginnen. Net als mijn stoere broer, heeft straks in ieder geval ook mijn vader  die kanker  in zijn ass gekickt.  2-0. Nu ik nog!

 

5 thoughts on “Je hebt je oude koppie terug!”

  1. Hey Deppie,wat geweldig,je voelt je goed,geniet er van,en neem een lekker wijntje op z’n tijd!
    Ook je vader,die nu geopereerd wordt,hoop voor hem dat hij snel ook weer lekker van z’n wijntje kan genieten,en je moeder, heb veel respect voor haar,wabt zij is de gene die jullielekker verwend, is deze moeilijke periode,och eigenlijk verdienen alle deppie’s een pluim!!
    liefs Dini

  2. Wauw Lottiej! Nu alweer zo positief. En zelfs Als je laptop bijna te zwaar is om op te tillen, raap je toch je energie bij elkaar om voor iedereen je verhaal hier te schrijven. Heel veel sterkte ook voor je vader en de rest van de familie. Met name voor je moeder zal het ook wel heel zwaar en spannend allemaal zijn. Groetjes!

  3. Wat een kracht, humor en ontroering spreekt er uit je blog. Wat een kanjer ben je ook! Geniet van je wijntjes en andere mooie momenten.
    X vanuit Drenthe van Marieke, Pien en Michiel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *