Goed nieuws, goed nieuws, goed nieuws!!!! Jajajajajajaaaaaaaaaaa….. De tumor is geslonken van 2.1 bij 1.3 cm naar 0.6 bij 0.6 cm. Hopppaa! Nu weten we weer waar we het voor doen. Bam. Gas erop!

Dat de tumor kleiner is geworden verandert niets aan het behandelplan, maar het geeft mij wel de bevestiging dat die chemo-zooi werkt. Mocht er  ondanks mijn schone lymfeklieren een kankercel verdwaald zijn in mijn lichaam dan ga ik er van uit dat de vieze rode (goh wat haat ik die kleur tegenwoordig, terwijl ik er eerder zo dol op was) meuk hem vernietigd heeft…..

Iedereen bedankt voor jullie steun de afgelopen tijd!  Nog een half jaar en dan zit de zwaarste tijd er hopelijk op voorlopig:)

Zie hier een aantal van de superleuke kaarten die ik gekregen heb…

 

3 thoughts on “Finally some good news!”

  1. Oh wat geweldig nieuws!!!! Ik krijg er kippevel van. Het
    goede nieuws geeft je weer energie om de strijd te ver-
    volgen.
    We blijven je steunen!!!!! 😉

    Liefs Trudie en Albert

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *